Spring til indhold

De lokale aktører for React 1.2

Aktørerne

Er du turisme eller service aktør indenfor projektgeografien? Og kunne du tænke dig at blive en del af et større fællesskab? Så læs mere om aktør-netværket under REACT-projektet nedenfor – det er ganske gratis.

React 1.2 projektets fokus er cykelturismen, i Danmark og Tyskland. Den stadigt voksende cykelindustri og brede målgruppe, gør det muligt for partnerne i projektet at nedlægge myten om, at cykling blot er for unge mennesker, der tager på billig ferie. Infrastrukturen for cykling i Danmark og i Nordtyskland er i rivende udvikling, da det er blevet yderst populært at cykle. En udvikling af cykelturismen i Danmark, eksisterer allerede. Istidsruten er en nyåbnet cykelrute på 390 kilometer. Denne cykelrute formår at kombinere cykling med naturen og Danmarks landskab. Her er det muligt at opleve Danmarks tilblivelse for mere end 20.000 år siden.

Aktør-netværket, for React projektet er sat i verdenen med to formål; at opkvalificere og forbedre produkter og services, samt sikre øget omsætning igennem salgstræning og markedsføring. Som deltager i netværket vil du blive tilbudt konkrete virkelighedsnære uddannelsesforløb, som består af opkvalificering af de enkelte servicer og ydelsesleverandører. Planen er at kunne tilbyde forløb, der enten bygger på fysisk fremmøde eller e-learning moduler.

Hvis du vil høre nærmere, så tilmeld dig her på siden og modtag yderligere information.Feedback

Sidst opdateret

16.09.2020

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin

Nyhedsbrev