Spring til indhold

Kickoff REACT 1.2

Den 22. april var der digital kickoff møde for REACT 1.2. Her deltog over 100 dansk/tyske virksomheder og organisationer der alle arbejder med turisme- og erhvervsudvikling.

Der var live oplæg om turistens brugerrejse ved professor i oplevelsesøkonomi Flemming Sørensen, forproducerede præsentationer af de forskellige partnere og planlagte aktiviteter samt præsentation af tre danske virksomheder, der kan se sig selv som en del af REACT 1.2 projektet.

Det er alle tre fremragende virksomheder, som kan se de har plads til at udvikle sig på forskellige områder, det kan være med en stærkere tilstedeværelse på SoMe kanaler eller tydeligere brugerrejsebeskrivelser. - Du kan måske spejle dig i deres overvejelser?

Hvis du også er blevet inspireret til at melde dig til et workshopforløb med tilbud om at deltage i innovationsnetværk, hvor man arbejder med netop oplevelsesdesign, den digitale kunderejse, synliggørelse på sociale meder, værdiskabelse gennem samarbejde og bæredygtighed. Alt sammen med udgangspunkt i den enkelte virksomhed og områdets attraktioner, og med et hold af eksperter tilknyttet, der vil understøtte forløbet og bidrage med 1:1 sparring,  så kan du læse mere om hvordan du kommer med på de seks gratis workshops her – Husk der er tilmeldingsfrist den 1. juni


Du kan se hele eventet via nedenstående link. De første 5 minutter er nedtælling til den virtuelle start, hvor deltagere skulle have mulighed for at logge på til eventet, og du kan med sindsro spole over disse.

  Feedback

Sidst opdateret

25.05.2021

Ansvarlig redaktør

Lola Thorsteen